ΚΟΥΖΙΝΑ PITSOS PHC 009150

Κωδικός:5201369636533
    ΚΟΥΖΙΝΑ PITSOS PHC 009150
    search
    • ΚΟΥΖΙΝΑ PITSOS PHC 009150
    ΚΟΥΖΙΝΑ PITSOS PHC 009150
    569,00 €
    με ΦΠΑ

    Με πιστωτική κάρτα από 24.51 / μήνα.keyboard_arrow_down

    Πληρωσε σε 3 άτοκες δόσεις των 189.67€, με χρεωστική ή πιστωτική. / μήνα.

    (3)
    Ποσότητα


    checked ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
    Αποστολή σε 1 - 3 εργάσιμες

    Δωρεάν Μεταφορικά
    στην Λιβαδειά

    Γρήγορη
    Παράδοση

    Τηλεφωνικές
    Παραγγελίες 2261 080 337



    ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

    PHC009150, Ελεύθερη κουζίνα με ηλεκτρικές εστίες

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

    PHC009150, Ελεύθερη κουζίνα με ηλεκτρικές εστίες

    Κατηγορία προϊόντος: Κουζίνα

    Περιγραφή Προϊόντος

    ΣχεδιασμόςΚεραμική βάσηΜπροστά αριστερά: 145 mm, Ζώνη standard, 1.2 ΚWΠίσω αριστερά: 180 mm,Zώνη standard 1.8 ΚWΠίσω δεξιά: 145 mm ,Ζώνη standard 1.2 ΚWΜπροστά δεξιά: 210 mm, Ζώνη standard 2.2 ΚWΈνδειξη υπολοίπου θερμότηταςΧαρακτηριστικά:Κρυστάλλινη εσωτερική επιφάνεια της πόρταςΕσωτερική επιφάνεια φούρνου: Εμαγιέ γκριΦούρνος με 7τρόπους λειτουργίας:ThermoFlow για ταυτόχρονο μαγείρεμα σε 3 επίπεδα, Πάνω και Kάτω θέρμανση, ThermoGrill, Pizza ThermoFlow, Κάτω θέρμανση, Θερμός αέρας/απαλό ψήσιμο, Γκριλ μεγάλoΕυρύχωρο συρτάρι αποθήκευσης σκευώνΕνεργειακή κλάση (ΕΕ 65/2014): Aσε μια κλίμακα ενεργειακών κλάσεων από Α+++ έως DΩφέλιμος όγκος θαλάμου:66 lΠλαϊνά / Ράγες στήριξης:Πλαϊνά φούρνου με ράγες στήριξηςΠεριβάλλον και ΑσφάλειαΓρήγορη προθέρμανσηΒασικός εξοπλισμόςταψί γενικής χρήσης, σχάρα, εμαγιέ βαθύ ταψί 10 ltΔιαστάσειςΔιαστάσεις συσκευής (ΥxΠxΒ): 850 mm x 600 mm x 600 mm

    ΚΟΥΖΙΝΑ PITSOS PHC 009150

    Γρήγορη προθέρμανση


    Μείωση του χρόνου προθέρμανσης κατά 50% χωρίς επιπρόσθετη κατανάλωση ενέργειας!

    Τώρα ο χρόνος προθέρμανσης μειώνεται στο μισό, χωρίς επιπλέον κατανάλωση ενέργειας. Η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει τους 175°C μέσα σε μόλις 5 min.

    Ενεργειακή κλάση Α.


    Ενεργειακή κλάση Α: Για οικονομικό μαγείρεμα.

    Ενεργειακή κλάση Α: Απολαύστε πιο οικονομικό μαγείρεμα, χάρη στη λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, που σας προσφέρει η αποδοτική ενεργειακή κλάση της συσκευής σας. Χάρη στην ενεργειακή κλάση που παίρνει Α, μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν, εξοικονομώντας ενέργεια και χρόνο και να γίνουν όλα άψογα και πιο οικονομικά.

    empty

    Βαθύ ταψί


    Βαθύ ταψί Pitsos

    Τα καλέσματα για φαγητό είναι πάντα τα ωραιότερα και για αυτόν που τα κάνει, αλλά και για αυτόν που τα δέχεται. Αν είστε από αυτούς που απολαμβάνουν να μαγειρεύουν για την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους τους και να στρώνουν τραπέζια με πλούσια φαγητά, ποικιλίες και μεγάλες ποσότητες, τότε σίγουρα χρειάζεστε το βαθύ ταψί Pitsos. Και μάλλον όχι μόνο ένα. Με χωρητικότητα 10λίτρων είναι το πιο βαθύ και εξυπηρετικό ταψί που θα βρείτε εύκολα στην αγορά και θα λύσει τα χέρια σας, όταν θέλετε να ετοιμάσετε μεγάλα κομμάτια κρέατος, όπως πχ αρνάκι με πατάτες, παραδοσιακές συνταγές όπως μουσακά και παστίτσιο, γεμιστά, γιουβέτσι και τόσα άλλα πεντανόστιμα και λαχταριστά πιάτα στο φούρνο σας. Επιπλέον, είναι τόσο βαθύ που θα ξεχάσετε το καθάρισμα του φούρνου από λίπη και λεκέδες φαγητού. Τώρα μπορείτε να μαγειρέψετε όσο θέλετε και ό,τι θέλετε άφοβα. Όλα χωρούν! Και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Καλέσετε χωρίς δεύτερη σκέψη όλους όσους θέλετε. Όλοι οι καλοί χωρούν και θα απολαύσουν και δεύτερη μερίδα από το νόστιμο, σπιτικό, φουρνιστό φαγητό σας. Και εσείς, περήφανοι και έξυπνοι μάγειρες θα τους χαρείτε όλους χωρίς άγχος, καθώς θα έχετε ετοιμάσει όλο το φαγητό με μιας και στην ώρα του, χάρη στο μεγάλο, βαθύ ταψί Pitsos. Τον πιο μεγάλο σας βοηθό στην κουζίνα.

    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty
    empty

    ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

    Κατηγορία προϊόντος
    Κουζίνα

    CUSTOMER REVIEWS

    Αξιολογήσεις

    Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.
    wishlist

    My favorite products.

    No favorite products have been determined just yet.

    favorite_border 0