ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Κουζίνες

Αγοράζοντας τη νέα σας ηλεκτρική κουζίνα μπορείτε να αγοράσετε και την υπηρεσία εγκατάστασης, είτε αφορά ελεύθερη κουζίνα με ηλεκτρικό φούρνο είτε εντοιχιζόμενο φούρνο με εστίες. 

Οι τεχνικοί μας έρχονται στο χώρο σας σε προγραμματισμένο ραντεβού, κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους στον πίνακα και στο δίκτυο, ολοκληρώνουν την εγκατάσταση και σας δείχνουν και τις βασικές λειτουργίες της νέας σας συσκευής.

 Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προετοιμάσετε το χώρο που θα τοποθετηθεί συσκευή και να απομακρύνετε οτιδήποτε μπορεί να εμποδίζει τις εργασίες. 

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να μάθετε περισσότερα για την εγκατάσταση της νέας σας ηλεκτρικής κουζίνας και να κλείσουμε το ραντεβού την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει.

 Δείτε εδώ όλες μας τις κουζίνες. (ΛΙΝΚ)

Ψυγεία 

Σας έχει τύχει αγοράζοντας το καινούριο σας ψυγείο να αντιμετωπίσετε προβλήματα στο χώρο που επιθυμείτε να το τοποθετήσετε; Το πιο συχνό πρόβλημα είναι η φορά που ανοίγει η πόρτα. 

Ξεχάστε τέτοιου είδους προβλήματα αγοράζοντας την υπηρεσία εγκατάστασης του καινούριου σας ψυγείου. Οι τεχνικοί μας θα έρθουν στο χώρο σας σε προκαθορισμένο ραντεβού, θα κάνουν αρχικά τον έλεγχο της συσκευής για τυχόν γρατσουνιές ή χτυπήματα, στη συνέχεια θα μεταφέρουν το ψυγείο στο χώρο που επιθυμείτε και θα γίνει η αποσυναρμολόγηση των μεντεσέδων, η αφαίρεση των πορτών, η ευθυγράμμιση των μεντεσέδων και η αλλαγή της φοράς. Φυσικά, θα γίνουν και όλες οι απαραίτητες εργασίες ανάλογα τη συσκευή που έχετε αγοράσει. 

Δείτε εδώ όλα μας τα ψυγεία. (LINK)

Απορροφητήρες 

Απαλλαγείτε από τις μυρωδιές ενώ μαγειρεύετε με τον καινούριο σας απορροφητήρα και απαλλαγείτε από της εργασίες απεγκατάστασης και εγκατάστασης αγοράζοντας την υπηρεσία που σας προσφέρουμε.

 Σε προκαθορισμένο ραντεβού οι τεχνικοί θα έρθουν στο χώρο σας και αφού αφαιρέσουν από τη συσκευασία τον απορροφητήρα θα κάνουν έλεγχο για χτυπήματα ή φθορές του προϊόντος. Στη συνέχεια, θα γίνει έλεγχος στον ηλεκτρολογικό πίνακα και στο δίκτυο στο οποίο θα συνδεθεί ο απορροφητήρας. Μετά, εφόσον υπάρχει, θα κάνουν την απεγκατάσταση του παλιού σας απορροφητήρα και θα τοποθετήσουν τον καινούριο στο χώρο του ολοκληρώνοντας και την ηλεκτρολογική σύνδεση. 

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να μάθετε περισσότερα για την εγκατάσταση του νέου σας απορροφητήρα και να κλείσουμε το ραντεβού την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει. 

Δείτε εδώ όλους μας τους απορροφητήρες. ( link)

Τηλεοράσεις 

Η αγορά μίας καινούριας τηλεόρασης πρέπει μόνο να σας ενθουσιάζει και όχι να σας αγχώνει. Για αυτό, μαζί με την αγορά της τηλεόρασής σας αγοράστε και την υπηρεσία εγκατάστασής της. 

Κλείστε ραντεβού με τους τεχνικούς μας και θα έρθουν στο χώρο σας σε προγραμματισμένο ραντεβού, για να ρυθμίσουν τα χρώματα της οθόνης σας, να κάνουν τη σύνδεση με την κεραία και το συγχρονισμό των καναλιών σας. Εάν αγοράσατε Smart TV, τότε πραγματοποιείται και η σύνδεση με το υπάρχον δίκτυο.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να μάθετε περισσότερα για την εγκατάσταση της καινούρια σας τηλεόρασης και να κλείσουμε το ραντεβού την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει.

 Δείτε εδώ όλες μας τις τηλεοράσεις. (link)

 

Home Cinema 

Η μετατροπή του σπιτιού σας σε κινηματογραφική αίθουσα πρέπει να γίνει εύκολα και χωρίς κόπο, για αυτό με την αγορά του νέου σας Home Cinema αγοράστε και την υπηρεσία εγκατάστασής του. 

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας έρχονται στο χώρο σας στο ραντεβού που έχετε κλείσει και αφού ολοκληρώσουν τη σύνδεση της κεντρική μονάδας με την τηλεόρασή σας, σε συνεννόηση με εσάς, ορίζεται η σωστή θέση τοποθέτησης των υπόλοιπων ηχείων και είστε έτοιμη για την πιο κινηματογραφική εμπειρία. 

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να μάθετε περισσότερα για την εγκατάσταση του νέου σας Home Cinema και να κλείσουμε το ραντεβού την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει. 

Δείτε εδώ όλα μας τα Home Cinema. (εδώ )

Θερμοσίφωνες 

Εάν θέλετε ζεστό νερό εύκολα και γρήγορα, τότε χρειάζεστε τον σωστό θερμοσίφωνα και σίγουρα την υπηρεσία εγκατάστασής του. Επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, για να κλείσετε ραντεβού την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει και να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του νέου σας θερμοσίφωνα. 

Εάν έχετε και παλιό θερμοσίφωνα, αναλαμβάνουμε και την απεγκατάστασή του πριν την τοποθέτηση του καινούριου.

Καλέστε μας, για να μάθετε περισσότερα για την εγκατάσταση του νέου σας θερμοσίφωνα και να κλείσουμε το ραντεβού για την ηλεκτρική και την υδραυλική του σύνδεση. 

Δείτε εδώ όλους μας τους θερμοσίφωνες. (εδώ )

Ανεμιστήρες Οροφής 

Το απόλυτο must του καλοκαιριού για τη σωστή λειτουργία και τη μέγιστη απόλαυση θέλει σωστή και επαγγελματική εγκατάσταση. Με την αγορά του ανεμιστήρα οροφής σας μην ξεχάσετε να αγοράσετε και την υπηρεσία εγκατάστασης ανεμιστήρα οροφής. 

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την αποσύνδεση υφιστάμενου φωτιστικού, τη συναρμολόγηση και την ασφαλή εγκατάσταση της βάσης στήριξης και των πτερυγίων του ανεμιστήρα. Επιπλέον, γίνονται οι αναγκαίες ηλεκτρολογικές ενέργειες και με την ολοκλήρωση γίνεται έλεγχος της σωστής λειτουργίας του.

 Επικοινωνήστε μαζί μας, για να μάθετε περισσότερα για την εγκατάσταση του νέου σας ανεμιστήρα οροφής και να κλείσουμε το ραντεβού την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει. 

Δείτε εδώ όλους μας τους ανεμιστήρες οροφής. (εδώ)

Κλιματιστικά 

Αγοράσατε νέο κλιματιστικό; Αγοράστε και την υπηρεσία της εγκατάστασης του νέου σας κλιματιστικού! 

Επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο τεχνικό μας και κλείστε το ραντεβού σας την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει, σύμφωνα με το πρόγραμμά σας. Οι τεχνικοί μας θα εγκαταστήσουν τις σωληνώσεις και τις καλωδιώσεις τόσο της εξωτερικής μονάδας όσο και εσωτερικά στο χώρο σας, όπως και την τοποθέτηση της εξωτερικής μονάδας και του κλιματιστικού σε όποιο σημείο υποδείξετε. 

Καλέστε μας, για να μάθετε περισσότερα για την εγκατάσταση του νέου σας κλιματιστικού. Υ.Γ. Η απεγκατάσταση του παλιού σας κλιματιστικού δεν περιλαμβάνεται στην υπηρεσία και πραγματοποιείται με επιπλέον χρέωση. 

Δείτε εδώ όλα μας τα κλιματιστικά. (εδώ)

My favorite products.

No favorite products have been determined just yet.

favorite_border 0