ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας, δωρεάν και μέσα σε μία ώρα από την παραγγελία σας από το κατάστημά μας Φίλωνος & Ρούμελης, Λιβαδειά.  

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ PICK-UP POINT (Ισχύει για μεγάλες συσκευές) 

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας δωρεάν την επόμενη εργάσιμη ημέρα από το πρακτορείο Μελετίου. 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (COURIER) 

Για παραγγελίες άνω των 35€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες κάτω των 35€, ισχύει ο παρακάτω πίνακας χρεώσεων ταχυμεταφοράς για όλη την Ελλάδα:

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (COURIER)
2kg2-4kg4-6kg>6kg
ΜΙΚΡΟ ΔΕΜΑ3€5€6€8,5€
ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΜΑ4€6€8,5€10€

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στη διεύθυνση που μας υποδείξατε κατά την παραγγελία σας με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier). Η παράδοση γίνεται απο 1-3 μέρες , εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας οπού ο χρόνος παράδοσης φτάνει εώς τις 5 εργάσιμες ημέρες.

Για συσκευές μεγάλου όγκου (π.χ. ψυγεία, ψυγειοκαταψύκτες, κουζίνες ,πλυντήρια ,στεγνωτήρια, εντοιχιζόμενες συσκευές, σετ εντοιχισμού ,πλυντήρια πιάτων), η αποστολή γίνεται μέσω συμβατικής μεταφορικής εταιρίας.

Επίσης, εάν υπάρχει επιβάρυνση για απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές (θα προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωσή σας).

Οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΑΣ 

Για αποστολές προϊόντων εντός του νομού Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας οι παραδόσεις γίνονται με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας σε διάστημα 1-3 ημερών από την παραγγελία και κατόπιν συνεννόησης .Σε κάποιες απομακρυσμένες περιοχές η παράδοση μπορεί να φτάνει εώς τις 5 ημέρες ,επίσης ,κατόπιν συνεννόησης.

Η αποστολή στη Λιβαδειά και σε ακτίνα 20χλμ είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Το κόστος αποστολής και πέραν των 20χλμ είναι 15€+0,30€ ανά χιλιόμετρο. 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 

Κατόπιν συνεννοήσεως σας αποστέλλουμε τα προϊόντα που αγοράσατε με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία. Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής αφορά κυρίως αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου όπως Πλυντήρια Ρούχων, Ψυγεία, Ψυγειοκαταψύκτες, Καταψύκτες, Κλιματιστικά, κουζίνες, στεγνωτήρια κτλ.

Η μεταφορά δεν περιλαμβάνει εγκατάσταση συσκευών ή μεταφορά σε όροφο. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται επί του πεζοδρομίου και κατόπιν συνεννόησης είναι δυνατή η σύνδεση ή εγκατάσταση των συσκευών με επιπλέον χρέωση. Για μεταφορά του προϊόντος εντός του χώρου σας, ισχύουν επιπλέον τιμολογιακές χρεώσεις για τις οποίες ενημερώνεστε εφ' όσον το επιθυμείτε από εμάς, με αποστολή e-mail ή τηλεφωνικά.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της προτίμησής σας, με την οποία το Κατάστημα Ηλεκτρικών Παπαχαραλάμπους δε συνεργάζεται, επιβαρύνεστε τα έξοδα και την ευθύνη της μεταφοράς, ανεξάρτητα αν η παραγγελία ξεπερνάει τα 35€. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει με εντολή σας να στείλετε διανομέα να παραλάβει τη παραγγελία, από το κατάστημά μας είτε από το Πρακτορείο που θα σας υποδείξουμε. 

Επιπλέον:

 • Στις πρωτεύουσες των νομών και στις μεγάλες πόλεις το κόστος αποστολής είναι 19,90€ ανά τεμάχιο συσκευής

 • Στην Υπόλοιπη Ελλάδα(νησιά & αποκρυμασμένη ηπειρωτική Ελλάδα) το κόστος αποστολής είναι 39,90€ ανά τεμάχιο συσκευής. 

Η Ε.Σ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Α.Ε διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. 

My favorite products.

No favorite products have been determined just yet.

favorite_border 0